Over Ons

Ontmoet Poolcentrum Boven 't IJ

Welkom bij Poolcentrum Boven 't IJ

Bij Poolcentrum Boven 't IJ geloven we dat plezier, ontspanning en gemeenschap de drijvende krachten zijn achter een geweldige avond uit. Gelegen in het bruisende hart van de stad, zijn we meer dan alleen een poolcentrum; we zijn een plek waar mensen samenkomen, vriendschappen worden gesmeed en herinneringen worden gemaakt. Ons enthousiaste team van medewerkers staat klaar om u te verwelkomen in een sfeer van gezelligheid en gastvrijheid. Of je nu een doorgewinterde poolspeler bent of gewoon op zoek bent naar een leuke tijd met vrienden, Poolcentrum Boven 't IJ biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke avond.

Onze Faciliteiten

Bij Poolcentrum Boven 't IJ streven we ernaar om de beste poolervaring te bieden in de regio. Onze ultramoderne pooltafels zijn zorgvuldig onderhouden en van de hoogste kwaliteit, zodat elke stoot perfect is. Naast onze uitstekende pooltafels bieden we ook een gezellige bar waar je kunt genieten van verfrissende drankjes en heerlijke snacks terwijl je je vrienden uitdaagt voor een potje pool. Onze vriendelijke medewerkers staan altijd klaar om te helpen, ervoor te zorgen dat je avond soepel verloopt en dat je volledig kunt genieten van je tijd bij ons.

Onze Missie

Bij Poolcentrum Boven 't IJ hebben we een eenvoudige missie: mensen samenbrengen door middel van het plezier van poolen. We geloven dat het spel van poolen niet alleen gaat om het raken van ballen met een keu, maar ook om het creëren van connecties, het delen van lachen en het koesteren van momenten met vrienden en familie. Onze missie is om een gastvrije en gezellige omgeving te bieden waar iedereen, ongeacht hun vaardigheidsniveau, zich welkom voelt. We streven ernaar om een positieve bijdrage te leveren aan de lokale gemeenschap door een ruimte te bieden waar mensen kunnen ontspannen, plezier kunnen hebben en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten.

Kom Langs en Speel een Spelletje!

Of je nu een groep vrienden wilt uitdagen voor een pooltoernooi, een date night plant of gewoon wat tijd wilt doorbrengen met je dierbaren, Poolcentrum Boven 't IJ heet je van harte welkom. Kom langs, neem een keu en geniet van de opwinding van het spel in een warme en vriendelijke omgeving. We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen en samen met jou een geweldige poolervaring te delen!

IMG-5806 (1)

Verbonden door passie, gedreven door precisie; bij Poolcentrum Boven 't IJ creëren we herinneringen met elke stoot. Ontdek de kunst van biljarten in een sfeer waar plezier en gemeenschap samenkomen.

Ontdek Ons Verhaal

01.

Onze Geschiedenis

Ontdek onze reis van bescheiden begin tot het kloppend hart van de biljartgemeenschap

02.

Onze Missie

Wij zijn toegewijd aan het creëren van een gezellige ruimte waar passie en vaardigheid samenkomen

03.

Onze Voorzieningen

Geniet van hoogwaardige pool- en biljarttafels in een moderne en uitnodigende omgeving

04.

Ons Team

Ontmoet ons vriendelijke en deskundige personeel, klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt

05.

Onze Gemeenschap

We zijn trots op onze betrokkenheid bij lokale evenementen en het versterken van de buurt

06.

Onze Competities

Doe mee aan onze levendige toernooien, waar spelers van alle niveaus hun vaardigheden kunnen laten zien

07.

Onze Evenementen

Van themafeesten tot spannende toernooien, we organiseren onvergetelijke ervaringen voor onze gasten

08.

Onze Gastvrijheid

Voel je thuis in onze gastvrije omgeving, waar elke bezoeker wordt behandeld als een gewaardeerd lid van onze biljartfamilie