Evenementen

Ontdek onze opwindende evenementen!

Van spannende toernooien tot gezellige themafeesten: ervaar de magie van het biljart- en poolspel bij ons poolcentrum. Doe mee en creëer onvergetelijke herinneringen!

Speciale evenementen bij ons poolcentrum

Verjaardagsfeestje

Vier jouw speciale dag bij ons!

Business Meeting

Combineer werk en plezier!

Bedrijfsuitje

Creëer onvergetelijke teammomenten!

Pooltoernooien en Themafeesten

Feestelijk Poolvermaak!

Vier je speciale gelegenheden op een unieke manier bij ons!

Of je nu je verjaardag wilt vieren, een belangrijke zakelijke bijeenkomst wilt organiseren of op zoek bent naar een onvergetelijk bedrijfsuitje, bij ons ben je aan het juiste adres!

VERJAARDAGSFEESTJE

Wil je je verjaardag vieren op een bijzondere manier? Wij regelen het voor je! Reserveer een gezellig hoekje in onze zaal, waar we een feestelijke sfeer creëren met muziek, hapjes en verschillende drankopties. Maak er een onvergetelijke avond van met jouw gasten. Informeer bij de bar naar alle mogelijkheden.

BUSINESS MEETING

Vergader op een unieke locatie tussen de pooltafels! Bij ons kun je vergaderen in een inspirerende omgeving. Wij zorgen voor alle nodige faciliteiten zoals tafels, whiteboard, beamer, en meer, als je tijdig reserveert. En waarom niet afsluiten met een potje pool om de teambuilding te versterken? Maak van jullie vergadering een onvergetelijke ervaring. Boek nu en geef je zakelijke bijeenkomst een nieuwe dimensie!

BEDRIJFSUITJE

Maak dit jaar de kerstviering van jouw bedrijf of team onvergetelijk bij ons! Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden en bieden catering als onderdeel van het uitje. Laat ons je helpen om een fantastisch kerstfeest te organiseren dat iedereen zich nog lang zal herinneren. Neem nu contact met ons op en ontdek hoe wij jouw kerstviering tot een feest maken waar nog lang over gesproken zal worden!

POOLTOERNOOIEN EN THEMAFEESTEN

Bij ons draait alles om poolplezier! Organiseer je eigen pooltoernooi en laat je vaardigheden zien in een vriendelijke competitie met je vrienden, collega's of andere bezoekers. We zorgen voor de perfecte setting, inclusief professionele pooltafels en enthousiaste scheidsrechters, zodat iedereen een geweldige tijd heeft.

Reserveer nu en laat ons je helpen om van je pooltoernooi een bruisend en memorabel evenement te maken!

Komende Evenementen

Ontdek wat er op de agenda staat en doe mee aan onze aankomende pool-, biljart- en snookertoernooien. Maak nieuwe vrienden, test je vaardigheden en geniet van de competitieve sfeer.

Blader door onze foto's en verslagen van eerdere toernooien. Bekijk de winnaars, de opwinding en het plezier dat onze evenementen kenmerkt.

CueScore Resultaten en Ranglijsten

Volg onze toernooiresultaten en bekijk de ranglijsten op CueScore. Ontdek hoe onze spelers presteren in de bredere pool- en biljartgemeenschap.

Bij Poolcentrum Boven 't IJ draait het om plezier, vriendschap en spannende uitdagingen. Of je nu een doorgewinterde speler bent of net begint, onze evenementen bieden een gelegenheid om je passie voor het spel te delen en nieuwe connecties te maken. Sluit je aan bij onze gemeenschap en beleef de opwinding van onze toernooien. We kijken ernaar uit je binnenkort te verwelkomen!

cuescore